Sälj din bostad med Rama

En husaffär är en stor affär med mycket känslor och många förväntningar. Det är därför viktigt att du känner dig trygg i valet av mäklare. Hos Rama fastighetsförmedling hoppas vi att du ska känna just det. Ramas fokus är att underlätta resan genom hela processen.

När du väljer oss som mäklare ingår dessutom allt i arvodet, från första kontakten och fram tills dess att affären är slutförd och skattedeklarationen är avslutad. Vi paketerar dessutom hela affären snyggt med styling, film och foto för att lyfta fram det bästa i varje bostad. Något som har visat sig vara väldigt positivt för slutpriset, vilket kunderna uppskattar.

Du får dessutom en mäklare som ger dig fullt fokus som kund och som ger allt för att du ska få en positiv upplevelse när du ska sälja din bostad.

Rama Fastighetsförmedling skapades med visionen att lägga fokus på kunden fullt ut. Som mäklare är därför vårt största fokus att underlätta för dig som säljare. Att genuint ge av vår tid och kunskap för att skapa en trygg och säker affär från start till mål. Oavsett om du vill ha hjälp med flyttstädning, juridiken runt försäljningen, avancerade extralösningar för marknadsföring eller liknande så väljer vi det bästa för just dig och Rama fastighetsförmedling kommer att finnas med hela vägen.

Rama fastighetsförmedling är din partner, vägledare och förmedlare genom hela din resa som säljare.

Så här tycker andra om att sälja med Rama Fastighetsförmedling

Kostnadsfri värdering
– en trygg start

Inför den stundande säljprocessen vill vi att du ska känna dig trygg med rätt förväntningar – därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.