Våra tjänster för säljare och köpare

VÄRDERING

Första steget. Oftast inleds den första kontakten med en bostadsvärdering. I vissa fall behövs en skriftlig värdering som underlag till banken när man exempelvis ska lägga om lån.

KOMMANDE

Om du ska sälja din bostad men är tidigt ute, kan det vara en bra idé att lägga ut bostaden som kommande. Ofta används den här metoden om du ännu inte hittat din nästa bostad men redan vill börja locka intressenter.

SKRIVUPPDRAG

Ibland händer det att köpare och säljare hittar varandra på egen hand. I det fallet hjälper vi gärna till med kontrakt, tillträde och allt det juridiska kring affären.

FÖRSÄLJNING

När du bestämt dig för att sälja din bostad tar vi fram ett skräddarsytt förslag som passar just din bostad. Se tidslinjen för detaljerad information.

JURIST

När du anlitar Rama Fastighetsförmedling ingår alltid fri konsultation av en jurist som alltid finns tillgänglig via telefon. Tjänsten kan användas både förebyggande och om olyckan är framme.

Kostnadsfri värdering
– en trygg start

Inför den stundande säljprocessen vill vi att du ska känna dig trygg med rätt förväntningar – därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.