Våra tjänster för säljare och köpare

Köpa

Aktivt bostadsökande

Vill du ha hjälp att leta efter ditt drömboende? Vi tar köphjälp steget längre än en bevakning i vårt system. Vi hjälper dig att skräddarsy din bostadssökning för just den bostaden du drömmer om. Vill du bo på en specifik ort på en speciell gata? Vi hjälper dig på vägen i sökandet och agerar aktivt för att få kontakt med framtida säljare i området du söker boende.  

Köpa

Förhandsmarknad

Det kan löna sig att hålla koll på förhandsmarknaden. Här hittar du bostäder som är på väg ut till försäljning. Det kan röra sig om bostäder där tillträdesdatum är känsligt eller där säljare själva letar efter ny bostad innan de kan sälja.

Sälja

Skrivuppdrag/ Egen försäljning/ Kontraktsuppdrag

Ibland händer det att en närstående eller att grannen vill köpa din bostad. Då kan det vara skönt att ha ett proffs som bidrar med sin kunskap i det juridiska runt försäljningen. Vi hjälper gärna till med kontraktsskrivning, överlämning och skattedeklarationen om du önskar.

Kostnadsfri värdering
– en trygg start

Inför den stundande säljprocessen vill vi att du ska känna dig trygg med rätt förväntningar – därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.