Kontakta oss

Burim Rama, mäklare i Kristianstad

Burim Rama

Fastighetsmäklare / VD 070-766 13 79 burim@ramafast.se

Redan som ung satte jag upp höga mål. Det ledde bland annat till en VM-titel i thaiboxning. Egenskaper som målmedveten, kreativ och disciplinerad har format mig som person och är också egenskaper jag har stor nytta av i min roll som mäklare.

Det bästa med arbetet som mäklare är att få hjälpa mina kunder vidare i livet. I samband med en försäljning av en bostad kan många anledningar ligga bakom. Gemensamt för alla brukar vara att det är en stor förändring samt att man har ett mål i sikte. Där vill jag vara med och leverera den bästa upplevelsen.

Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte!

Nathalie Björk, mäklare i Kristianstad

Nathalie Björk

Fastighetsmäklare 070-490 55 40 nathalie@ramafast.se

Jag har alltid brunnit för god service och goda kundrelationer. Det har präglat hela mitt arbetsliv. Som fastighetsmäklare vill jag skapa en trygg bostadsaffär för mina kunder och hjälpa er genom hela försäljningsprocessen från början till slut. Det är för mig en stor ära när jag får förtroendet att förmedla ett hem.

Tveka inte på att höra av dig!

Erika Bosakova, mäklare i Kristianstad

Erika Bosakova

Fastighetsmäklare 070-756 36 73 erika@ramafast.se

Det viktigaste för mig är att du som kund blir riktigt nöjd, därför står dina behov alltid i fokus och jag formar processen utifrån dina önskemål. Rekommendationer är min största drivkraft och ett kvitto på att mina kunder verkligen är tillfreds. Jag har bott i Kristianstad hela min uppväxt och känner till alla dess guldkorn som kan vara avgörande för en köpare. Med min drivkraft är jag redo att arbeta hårt för att uppnå en lyckad förmedling.

Välkommen att kontakta mig redan idag!

Besöksadress
Rama Fastighetsförmedling
Christian IV:s gata 5
291 32 Kristianstad

Skicka ett meddelande