Vilka är Rama Fastighetsförmedling?

Burim Rama

Hej!

Redan som ung satte jag upp höga mål. Det ledde bland annat till en VM-titel i thaiboxning och flera musiksinglar. Egenskaper som målmedveten, kreativ och disciplinerad har format mig som person och är också egenskaper jag har stor nytta av i min roll som mäklare. Läs mer om Rama Fastighetsförmedling

Burim Rama Fastighetsmäklare / VD

Jag har också alltid trivts som bäst när jag får möta och hjälpa människor i mitt yrke. Och jag är väldigt tacksam över varje dag som jag får vara en del av mina kunders bostadsaffärer.

Under min tid som mäklare har jag upplevt att jag trivs bäst med friheten att kunna välja det bästa för mina kunder och skräddarsy egna lösningar anpassade för varje enskild person.  

Det är också den främsta anledningen till att jag startade Rama Fastighetsförmedling, för att kunna skräddarsy förutsättningarna för varje enskild kund och att ha möjligheten att kunna ge allt i varje affär.  Jag vill kunna stötta mina kunder med lånelöfte i vilken bank de än väljer, jag vill kunna erbjuda en bostadsannons utöver det vanliga. Vill kunden dessutom ha hjälp med flyttstädning eller styling inför försäljningen så har jag de bästa kontakterna för det. Jag vill få varje kund att känna sig unik och det hoppas jag att vi ska lyckas med på Rama fastighetsförmedling.

Kostnadsfri värdering
– en trygg start

Inför den stundande säljprocessen vill vi att du ska känna dig trygg med rätt förväntningar – därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.