Vilka är Rama Fastighetsförmedling?

Bostadsköp och försäljning är för många en utav de största affärerna en människa gör under sin livstid, därför vill vi se till att kunderna känner sig trygga med en engagerad fastighetsmäklare som vägleder från början till slut. Vi skräddarsyr förutsättningarna för varje enskild kund och finner en helhetslösning tillsammans. Vi hjälper till med allt från fotografering, städ och styling till deklarationen av din bostadsförsäljning. Med friheten som medföljer en fristående mäklarfirma, har vi ett brett utbud av samarbetspartners för att våra kunder ska få det bästa alternativet.

Vi har en genomtänkt metod och de senaste systemen på plats för att leverera kvalitet, juridik och resultat för våra kunder.

Med stor kunskap och erfarenhet av Kristianstad finns vi här för att att skapa den bästa tänkbara bostadsaffären för våra kunder. I samverkan med vårt driv, noggrannhet och målmedvetenhet kommer vi göra vårt yttersta för en trygg bostadsaffär.

Tveka inte på att höra av dig till oss!

Nathalie Björk och Burim Rama, mäklare i Kristianstad

Kostnadsfri värdering
– en trygg start

Inför den stundande säljprocessen vill vi att du ska känna dig trygg med rätt förväntningar – därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.