Vilka är Rama Fastighetsförmedling?

Letar du efter en mäklarfirma som kan anpassa sig efter dina unika behov? Då är Rama Fastighetsförmedling det självklara valet! Vi är en fristående mäklarfirma som är experter på att skräddarsy speciallösningar för våra kunder.

Som fristående mäklarfirma har vi förmånen att inte vara bundna till en enskild bank, vilket innebär att vi kan erbjuda finansieringslösningar från samtliga banker. Vi har dessutom etablerat nära och personliga relationer med de största bankerna i Kristianstad med omnejd. Samma princip gäller vid besiktning - vi är flexibla och kan samarbeta med den du önskar.

Vi ligger i framkant med styling, fotografering och bostadsfilm vilket gör att din bostad verkligen sticker ut på marknaden. Detta har visat sig vara mycket positivt för slutpriset och uppskattas av våra kunder.

Med oss får du en mäklare som ger dig fullt fokus och som ger allt för att du ska få en positiv upplevelse när du ska sälja din bostad. Välkommen att kontakta oss på Rama Fastighetsförmedling för en lyckad bostadsaffär!

Erika, Nathalie Björk och Burim Rama, mäklare i Kristianstad

Kostnadsfri värdering
– en trygg start

Inför den stundande säljprocessen vill vi att du ska känna dig trygg med rätt förväntningar – därför börjar vi alltid med en kostnadsfri värdering. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.